Saloane nunti, evenimente Bacau

Salon Clasic Italian

GALERIE FOTO

salon clasic italian
Salonul clasic italian este conceput pentru organizarea diferitelor evenimente: nunti, petreceri botez, evenimente festive, aniversari, petreceri familiale, petreceri private companii, cu o bucatarie diversificata ce beneficiaza de experienta maestrului nostru bucatar ce va poate oferi meniuri traditionale romanesti, meniuri internationale, bufet suedez, etc. la standarde de calitate foarte ridicata.

Pentru organizarea de evenimente, salonul italian, situat la parterul imobilului va sta la dispozitie cu un numar de locuri cuprins intre 120 si 240.

Restaurantul este dotat cu instalatie de tratare a aerului si aer conditionat de ultima generatie ce ofera un climat propice pentru organizarea de evenimente.


 

Salon Modern Futurist

GALERIE FOTO

saloane nunti, evenimente Bacau
Salonul modern futurist situat la etajul va poate oferi in conditii deosebite de organizare un numar de locuri cuprins intre 120 si 220 pentru evenimente speciale din viata dumneavoastra si pentru momente de neuitat.

Indiferent ca este vorba de un eveniment de amploare, o intalnire de afaceri, un pranz cu familia sau prietenii, o cina romantica, Salonul Modern Futurist va sta la dispozitie cu un meniu a la carte ce contine preparate culinare deosebite menite sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.

Restaurantul este dotat cu instalatie de tratare a aerului si aer conditionat de ultima generatie ce ofera un climat propice pentru organizarea de evenimente.

 

Terasa Mediteraneana

GALERIE FOTO

saloane nunti, evenimente Bacau
Terasa Casa Grande aflata pe acoperisul cladirii ofera o vedere panoramica asupra orasului intr-o atmosfera placuta si relaxanta pe care o intalniti doar la noi.

Terasa restaurantului, destinata servirii mesei pentru perioada verii, in sistem a la carte, avand un program de functionare cuprins intre orele 11 si 24, va imbie sa degustati toate preparatele din meniu pregatite de echipa noastra de bucatari profesionisti.

Terasa are o capacitate de maximum 140 de persoane si se afla la dispozitia clientilor ce sunt prezenti in cadrul evenimentelor desfasurate in cele doua saloane ale restaurantului Casa Grande, datorita faptului ca nu functioneaza in regim a la carte in timpul petrecerilor.