saloane
0722 270 203
Pentru rezervari saloane
rezerva

Saloane

0722 270 203
Pentru rezervari saloane

Salon Clasic Italian

Salonul Italian Clasic din cadrul restaurantului Casa Grande din Bacau este un loc sofisticat si elegant, perfect pentru evenimente de la 70 la 200 de persoane. Acesta a fost complet renovat in 2019, oferind o atmosfera placuta si confortabila. La Casa Grande, ne dorim sa va oferim o experienta culinara deosebita, de aceea meniul nostru se adapteaza in functie de gusturile si nevoile fiecarui client. Avem preturi competitive si negociabile, iar echipa noastra de bucatari, cu experienta vasta, este pregatita sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi. Suntem flexibili si ne adaptam in totalitate cerintelor dumneavoastra.

Pozitionat intr-o locatie ideala in oras, Restaurantul Casa Grande ofera o ambianta eleganta si servicii impecabile. Beneficiem de o bucatarie proprie, echipata cu aparatura de ultima generatie, pentru a asigura preparate de cea mai inalta calitate. Atmosfera este placuta si confortabila, iar sistemul de aer conditionat performant asigura o temperatura optima in orice moment al evenimentului. De asemenea, punem la dispozitie o parcare generoasa in zona stadionului mare, pentru a facilita accesul oaspetilor.

In plus, va invitam sa va relaxati si sa va bucurati de momente de recreere pe terasa noastra in stil mediteranean. Aici puteti socializa si savura bauturi racoritoare intr-un cadru placut. Echipa noastra dedicata este implicata in totalitate pentru a va oferi o experienta remarcabila, iar administratorul restaurantului se asigura ca fiecare detaliu este impecabil pus in valoare. Pentru o organizare perfecta a evenimentului dumneavoastra, va stam la dispozitie cu consultanta si flexibilitate.

 

📞0722 270 203

Rezerva Acum