saloane
0722.270.203 0234.520.177
Pentru rezervari saloane sau comenzi online
rezerva

Saloane

0722.270.203 0234.520.177
Pentru rezervari saloane sau comenzi online

Restaurant

Placerile unui rafinament culinar ce imbina traditia cu gratia

Cel mai bun restaurant din Bacau pentru organizare nunti, botezuri, evenimente, petreceri aniversare, petreceri corporate se afla in topul preferintelor tuturor bacauanilor si nu numai.

Specialiati culinare

Meniul nostru te va surprinde de fiecare data prin diversitatea felurilor de mancare si prin retetele inedite. Te invitam sa descoperi un meniu variat, cu specialitati culinare inspirate din bucataria internationala. Alege o gustare traditionala sau o masa copioasa, in functie de preferintele tale.

Evenimente de vis

Restaurantul Casa Grande este locul perfect pentru evenimentele de neuitat din viata voastra. Fie ca vrei o petrecere restransa sau una fastuoasa, iti oferim posibilitatea de a alege din pachetele complete de evenimente festive. 

Povestea casa grande

Restaurantul CASA GRANDE va ofera in regimul de servire “a la carte” o gama de preparate romanesti si internationale cu specific mediteranean atent selectate in trend cu cerintele clientilor nostri. Bucatari sunt pregatiti sa satisfaca atat servirea individuala a clientilor cat si mesele organizate in variante medii sau mari. Atmosfera este asigurata in fiecare zi a saptamani de formatia Florin Dutu si Udila Munteanu incepand cu orele 18.

Managementul nostru are la baza o politica flexibila pliata pe necesitatile clientilor nostri pentru a crea o atmosfera cat mai relaxanta si de buna calitate. In acea ce priveste organizarea de NUNTI si evenimente private veti avea tot sprijinul si consilierea noastra, avand o expierienta de 15 ani de munca.