saloane
0722 270 203
Pentru rezervari saloane
rezerva

Saloane

0722 270 203
Pentru rezervari saloane

BallRoom Casa Grande

BallRoom Casa Grande din Bacau este un cort modern, elegant, complet echipat, dotat cu toate utilitatile publice, oferindu-va o solutie completa intr-o locatie deosebita. Construit in 2021 si amplasat pe strada Aeroportului, este specializat in organizarea evenimentelor speciale. Cu o capacitate flexibila intre 200 si 400 de persoane, ne adaptam spatiul in functie de nevoile dumneavoastra, inclusiv pentru petreceri mai intime sub 200 de persoane in zilele de vineri si duminica. Va punem la dispozitie o parcare privata si spatioasa pentru confortul oaspetilor, iar terasa noastra cu 80 de locuri si gradina de vara adauga o nota de rafinament. Totodata oferim posibilitatea de protap si open bar.

Bucataria noastra de ultima generatie este condusa de bucatari talentati, capabili sa satisfaca cele mai rafinate gusturi si sa accepte orice provocare gastronomica la cel mai inalt nivel. La BallRoom Casa Grande, ne straduim sa oferim o experienta deosebita, iar personalul nostru calificat de servire se asigura ca fiecare detaliu este impecabil pus in valoare.

Va invitam sa descoperiti eleganta si ospitalitatea noastra la BallRoom Casa Grande, unde va punem la dispozitie un spatiu primitor pentru a crea amintiri de neuitat. Indiferent daca planificati nunti, botezuri sau petreceri corporate ori private, suntem pregatiti sa va oferim servicii de inalta calitate si o atmosfera primitoare pentru a va bucura de evenimentele speciale alaturi de cei dragi.

 

📞0722 270 203

Rezerva Acum