BallRoom
0722 270 203
Pentru rezervari Ballroom
rezerva
0722 270 203
Pentru rezervari Ballroom

BallRoom Casa Grande

Cort pentru Nuntă în Bacău: Alege Locația Perfectă pentru Evenimente de Neuitat

Cortul pentru nunți BallRoom Casa Grande din Bacău este alegerea ideală pentru organizarea nunților și altor evenimente speciale într-un cadru modern și elegant. Amplasat pe Strada Aeroportului și inaugurat în 2021, cortul este complet echipat și dotat cu toate utilitățile necesare.

Capacitate și flexibilitate:

  • Capacitate flexibilă între 200 și 400 de persoane, adaptabilă pentru diferite tipuri de evenimente.
  • Posibilitatea de a găzdui și petreceri mai intime sub 200 de persoane în zilele de vineri și duminică.

 

Facilități disponibile:

  • Parcare privată și spațioasă pentru confortul oaspeților.
  • Terasă cu 80 de locuri și grădină de vară, adăugând o notă de rafinament și relaxare.
  • Servicii complete de protap și open bar pentru o experiență culinară deosebită.

 

Servicii oferite:

Echipa noastră profesionistă și prietenoasă vă stă la dispoziție pentru:

  • Organizarea și coordonarea fiecărui detaliu al evenimentului dumneavoastră.
  • Consultanță dedicată pentru a asigura o experiență de neuitat.

 

Experiență și angajament:

Cu o experiență vastă de 15 ani în domeniu, suntem dedicați să vă oferim cea mai bună soluție pentru nunta sau evenimentul dumneavoastră special. Apreciem fiecare cerință și vă garantăm că vom face tot posibilul pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie un succes memorabil.

 

Cort pentru Nunți în Bacău Cu Bucătărie de Ultimă Generație

Un Deliciu pentru Simțuri

Bucătăria noastră de ultimă generație este punctul nostru de mândrie, fiind condusă de o echipă de bucătari talentați și pasionați. Aceștia sunt capabili să satisfacă cele mai rafinate gusturi și să accepte orice provocare gastronomică la cel mai înalt nivel. Fiecare preparat este o operă de artă culinară, gata să încânte papilele gustative ale oaspeților noștri.

Experiență Gastronomică de Neuitat la BallRoom Casa Grande

La BallRoom Casa Grande, ne dedicăm să oferim o experiență culinară și de servire de neegalat. Echipa noastră de bucătari și ospătari calificați se asigură că fiecare detaliu este pus în valoare, de la prezentarea impecabilă a fiecărui preparat până la servirea atentă și profesională. Atmosfera noastră elegantă și ospitalieră completează perfect fiecare eveniment, aducând un plus de rafinament și confort pentru toți invitații.

Angajamentul Nostru pentru Excelență Gastronomică și Servicii Impecabile

Cu fiecare eveniment organizat la BallRoom Casa Grande, ne străduim să depășim așteptările clienților noștri și să creăm amintiri de neuitat. Suntem aici pentru a vă oferi nu doar o masă delicioasă, ci și o experiență completă și satisfăcătoare.

Contactați-ne

Invitație la Eleganță și Ospitalitate la BallRoom Casa Grande

Vă invităm să descoperiți eleganța și ospitalitatea noastră la BallRoom Casa Grande, unde vă punem la dispoziție un spațiu primitor pentru a crea amintiri de neuitat. Indiferent dacă planificați nunți, botezuri sau petreceri corporate sau private, suntem pregătiți să vă oferim servicii de înaltă calitate și o atmosferă primitoare pentru a vă bucura de evenimentele speciale alături de cei dragi.

Spațiu Elegant și Versatil pentru Orice Tip de Eveniment

La BallRoom Casa Grande, vă întâmpinăm cu o varietate de opțiuni pentru organizarea evenimentelor dumneavoastră. Fie că doriți să celebrați o nuntă la cort de vis, un botez emoționant sau o petrecere corporate, ne asigurăm că fiecare detaliu este pus la punct pentru a satisface toate așteptările. Cu o echipă dedicată și o locație rafinată în inima Bacăului, vă garantăm că veți avea parte de o experiență memorabilă și lipsită de griji.

Angajamentul Nostru pentru Satisfacția Dumneavoastră

Echipa noastră experimentată și profesionistă este aici pentru a vă oferi sprijinul necesar în organizarea evenimentului dumneavoastră special. Ne străduim să vă întâmpinăm cu cea mai bună ospitalitate și să vă oferim un serviciu personalizat, adaptat nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizită la Cortul pentru nunți Ballroom Casa Grande din Bacău, vă rugăm să ne contactați telefonic. Suntem aici să vă ajutăm să transformați visul dumneavoastră în realitate și să creați amintiri de neuitat alături de cei dragi!

 

📞0722 270 203

Rezerva Acum